Het GOH center

Het GOH concept staat voor “Goal Oriented Health-Concept”. Een Health concept in Amsterdam-West waar je onder begeleiding van medische professionals werkt aan je gezondheid. GOH concept is voor iedereen die gezonder en fitter wil worden – en blijven. Wij geloven in een totaalaanpak, met programma’s die gericht zijn op beweging, voeding, lifestyle en coaching.

Ons internationale team bestaat uit personal trainers, een psycholoog, fysiotherapeuten en diëtist. Samen ontwikkelen we een programma op maat. We coachen, trainen, adviseren en motiveren je om jouw doelstellingen te halen.

GOH concept is een compacte organisatie, met korte lijnen en zonder rompslomp. We hebben geen wachtlijst, dus je kunt direct worden geholpen. Wij werken ook samen met huisartsen in de buurt. Een gezonde lifestyle start bij GOH concept. Kom langs voor een kennismaking!

Ons concept

Het is onze missie om mensen beter te laten voelen door lichaam, geest en energiesystemen met elkaar in balans te brengen. Zo haal je uit het leven wat erin zit. Wij luisteren naar je verhaal en wat je wilt veranderen. Samen kijken we naar je lichaamseigenschappen en de mogelijkheden om snel fit en gezonder te worden.

De holistische aanpak van GOH concept betekent dat we alle specialismen in één pakket aanbieden. Onder begeleiding van medische professionals geven we trainingen op maat, persoonlijk voedingsadvies en lifestyle coaching voor blijvend resultaat (geen dieet), regelmatige health check-ups, kookworkshops en educatieve seminars.

GOH is een inspirerend health concept, gericht op jouw persoonlijke behoefte. We helpen je om duidelijke doelen te stellen en we maken een plan om die doelstelling te halen. Daarnaast motiveren je om van een gezonde lifestyle te gaan genieten.