Senioren fitness in Amsterdam

Welkom bij GOH concept. Een moderne, sfeervolle, uitgeruste fysio- en fitnesspraktijk in Amsterdam west. Wij staan klaar om iedereen te helpen (jong en oud!) op passende wijze fit te worden en te blijven. GOH helpt senioren graag om actief en fit te blijven in een professionele en veilige omgeving. We combineren beweging voor ouderen met voedingsbegeleiding. Je traint in een kleine groep met leeftijdgenoten. Beleef het plezier van samen sporten terwijl je je lichaam in vorm houdt.

Hoe werkt het?

Onze service begint met een intake en een uitgebreid persoonlijk gesprek. De eerste afspraak is met de fysiotherapeut om een vragenlijst door te nemen. Met een uitgebreide proefles/ weten wij wat je bewegingscapaciteit is en wat je eventuele beperkingen of lichamelijke klachten zijn.

Vervolgens bepalen we samen wat je doelstellingen zijn. Er is iedere maand een lichaamsmeting check en een  uitgebreid voedingsseminar dat speciaal is gericht op ouderen. Hierbij leer je hoe je met de juiste voeding ziektes en klachten kunt voorkomen.

Samen fit

Tijdens de 60 plus fitness training letten we op veilig bewegen. We houden rekening met eventuele klachten om de kans op blessures zo klein mogelijk te houden. Door iedere week te trainen zal je merken dat je lekkerder in je vel zit en beter functioneert in het dagelijks leven. Kom langs bij het GOH center en ontdek hoe leuk het is om te trainen in een veilige en vooral plezierige omgeving!

Hoe kunnen we je helpen?

Afvallen met Personal training Amsterdam
Afvallen

Gezond afvallen betekent dus bewustwording van de aangeleerde (foute) eetpatronen die doorbroken moeten worden en regelmatig bewegen. Voeding is een van de belangrijkste elementen om fit te worden en te blijven. Hiermee kunnen wij je helpen.

Flexibiliteit

Sporten heeft een uitermate positieve invloed op het verouderingsproces zoals lenigheid vermindering en vertraagd motoriek functie. Soepeler spieren en gewrichten voorkomen de mogelijkheid om een slechte houding en blessures te krijgen.

Strak en fit Personal training in Amsterdam
Vitaliteit

Met krachttraining bestrijd je het verouderingsproces en bescherm je jezelf tegen blessures, osteoporose en een slechte houding. Het senioren fitness programma; bouw je spiermassa en krijg je een beter uithoudingsvermogen.

Wil je graag als 60 plusser fit worden? Meld je vandaag nog aan en sport 3 dagen gratis!

Gratis introductie

Veelgestelde vragen

Investeer in jouw gezondheid

12 weken Programma

  • 3 x per week sporten
  • Intake door fysiotherapeut I.v.m. blessure
  • Health check-ups
  • Voedingsseminar

  Inschrijfgeld: €40,-. Prijzen inclusief 9% BTW

3 dagen gratis pas

Wat anderen vinden

“Voor professionals die bereid en in staat zijn maatwerk te leveren op individueel niveau. Dat geeft mij als 65 plusser een veilig gevoel als ik aan het trainen ben om in conditie te blijven. Mijn eetpatroon  is door de pragmatische instelling van de diëtiste sterk verbeterd.”

- Mieke

“De persoonlijke aandacht, de afwisseling en het enthousiasme van David en Hans hebben er voor gezorgd dat ik me na 10 maanden veel fitter voel, me makkelijker beweeg en ook nog eens 12 kilo aan gewicht kwijt ben! Ik hoop nog vele jaren bij GOH te kunnen sporten, een wens die ik een jaar geleden niet voor mogelijk heb gehouden.”

- Lida

“Het is mij gelukt om in de eerste 3 weken, niet alleen 4 kilo af te vallen, maar ook bij huisarts controle bleek dat mijn bloeddruk verbeterd was en mijn cholesterol was ook gezakt. Wil je weer gezond leven, ga dan naar GOH en je succes is verzekerd!”

- Hetty

“Anders dan bij andere sportscholen, krijg je individuele begeleiding. Er zijn nooit meer dan acht  sporters in een klasje. De oefeningen duren maximaal drie minuten en zijn aangepast aan ieders mogelijkheden en ambities.”

- Peter

“GOH heeft mijn manier van eten veranderd: niets meer uit potjes, pakjes en blikjes maar alles vers. De structuur van 3x per week trainen is fijn en veilig. Je traint in kleine groepen en de trainer kan ingrijpen wanneer nodig. Mijn conditie is er enorm op vooruitgegaan.”

- Marie-Anne

Rooster Senioren fitness - GOH stay young