Personal training in Amsterdam

Personal training is maatwerk: Elk lichaam is anders. Jouw resultaat staat bij ons voorop. Onze gecertificeerde trainers helpen jou met het behalen van je doelstellingen. Wij zijn een hecht team waar we je graag deelgenoot van maken. In een moderne, kleinschalige en gezellige omgeving werken we veilig en doelgericht aan de beste versie van jezelf.

Hoe werkt het?

We starten met een vrijblijvend intakegesprek. Zo krijgen we een goed idee van welke personal trainer het beste aansluit bij jouw persoonlijkheid, doelstelling(en) en verwachtingen. Uitgangspunten hierbij zijn eventuele lichamelijke beperkingen en je beschikbaarheid.

Samen met de diëtiste maak je een gericht plan om jouw huidig voedingspatroon te verbeteren. Na 4 weken heb je een coachingsmoment bij de diëtiste en personal coach om je voortgang te bespreken. Zo begeleiden wij jou stap voor stap naar een gezondere leefstijl.

Waar ga jij voor?

Je doel bereiken, maak het waar! Meld je vandaag nog aan voor een vrijblijvend intakegesprek!

Gratis introductie

Veelgestelde vragen

 • Wat houdt personal training in?

  Personal training:
  1 -op-1 training sessie met je personal coach. Je hebt de mogelijkheid om 2 of 3 keer per week te trainen afhankelijk van je pakket.

  – Personal training: 1 uur sessie
  – Personal HIIT: 30 minuten sessie

  Diëtist:
  – Intake met onze diëtist en een lichaamssamenstelling meting.
  – Persoonlijk voedingsadvies en begeleiding door onze diëtist.

 • Wat houdt personal coach in?

  Personal coach:

  • Je coach zorgt ervoor dat jij geen training mist, progressie boekt en gemotiveerd blijft.
  • Een vooruitgang meting en evaluatiemoment elke 4 weken.
 • Wat zijn de openingstijden?

  GOH is doordeweeks geopend van 7:00 tot 22:00 uur en in het weekend van 8:00 tot 17:00.

 • Wanneer zie ik resultaat?

  Structuur en regelmaat zijn essentieel bij het behalen van resultaten, net als een goede klik met je trainer.

  • Na 2 weken regelmatig trainen merk je dat je sterker wordt, meer energie krijgt en gewicht verliest.
  • Na 4 weken de vetverbranding toeneemt als je het voedingsplan volgt.
  • Na 8 weken begin je spieren op te bouwen, en een gedefinieerd strak uiterlijk te krijgen.

   

 • Kan ik sporten met een blessure?

  Met een grote diversiteit aan specialisten kunnen we een combinatie van verschillende trainingsmethoden aanbieden. Wanneer je last hebt van een medische conditie en/of een verleden hebt van blessures, maar toch graag wilt werken aan je fitness doelen. Onze Fysio en Mensendieck therapeuten en onze personal trainers maken de training passend ongeacht jouw persoonlijke wensen, blessures en/of beperkingen.

Wat anderen vinden

“Nooitgedacht om zoveel verschil te zien na 15 weken – 10 kilo afgevallen (30 personal training sessies). GOH heeft goede professioneel trainers. Daarnaast is de rest van het team ook super vriendelijk en ging ik echt elke week weer met zin naar GOH. De afspraken bij de diëtist om mijn vooruitgang te meten waren super motiverend en het was leuk om te leren welke voeding goed past bij mijn levensstijl. Alles bij elkaar zeker een aanrader!”

- Nicky Rusch

I spent the last few years not paying attention to my diet or exercising regularly due to my hernia and lower back pain. Slowly but surely I gained weight and started to feel unhealthy. I finally had enough last year and decided I needed a drastic change. One training session with David Billy and I was sold! I have now been training for seven months and it has become a lifestyle change. The nutrition plan is in my system as well as training 2-3 times per week. I feel fit, healthy, no back pain and lost 15 kilos and 12% less fat! 

- Annet

Al een enige tijd was ik een slapende klant bij een sportschool, 5 maanden sporten zonder enig resultaat. Ik zocht iets wat bij mij past en een intake gesprek met David Billy voelde als een warme deken. Sinds october train ik 2x in de week met zeer goede resultaten en 1 x in de 3 weken ga ik naar de dieetiste (de leukste die ik ooit gehad heb!). GOH heeft het beste en leukste team die samenmet je werken aan jouw doelen. David, ik geef jou en het team een vette 10!

- Jenny

Ik ben een tijdje bezig bij GOH en het team heeft mij ontzettend geholpen in mijn weightloss traject! Ik heb veel geleerd over voeding en ook over mijn lichaam en hoe ik dit het beste kan gebruiken. Door David Billy en zijn team voel ik me een stuk beter. De belangrijkste verandering is wel dat ik het eindelijk fijn vind om te sporten en goed voor mijzelf te zorgen.

- Vera

Ik ben in mijn leven al 4x zo’n 20 kilo afgevallen op eigen kracht door minder te eten en meer te bewegen. Ik kwam altijd weer aan omdat ik eigenlijk te weinig at en ik cardio saai vond. Een sportschool leek me intimiderend maar besefte ook dat dit de enige optie was. Het kleinzalige, all-round concept van GOH sprak me gelijk aan en voelde ik me direct geaccepteerd, geïnspireerd en thuis. Inmiddels ben ik 15 kilo afgevallen, is mijn vetpercentage met 9% gedaald en mijn spiermassa met ruim 4% toegenomen!

- Roos

“Because I have a cardiac disease, David had to personalize my training schedule so I could work on my fitness in smaller steps in relation to my physical capabilities. In spite of my situation, he gave me confidence to push myself in every training to get better and stronger. During my routine checkup with my doctor, I scored the highest ever in my condition – test.”

- Maartje

“Ik ben bij GOH terecht gekomen, doordat ik met krachttraining wilde beginnen en een personal trainer zocht om mij hierbij te begeleiden. Ik was mij bewust van het gevaar van blessures en wist bovendien niet met welke oefeningen te beginnen voor de beste en snelste resultaten.”

- Eva