Afvallen onder begeleiding in Amsterdam

Wij geloven niet in een streng dieet, want dat geeft alleen op korte termijn resultaten en leidt tot het bekende jojo-effect. De enige manier om blijvend gewicht te verliezen, is door te kiezen voor een gezonde leefstijl. GOH afvallen is een programma dat is ontwikkeld om op een duurzame manier af te vallen.

Hoe werkt het?

Het programma integreert voeding, beweging en lifestyle coaching. Ons team van diëtisten, personal coaches en een mental coach leggen de focus op:

 • Kennis over gezonde voeding en meer inzicht over jouw eetgedrag
 • Intrinsiek motivatie – dat jij geen training mist, en gemotiveerd blijft.
 • Het doorbreken van aangeleerde (foute) eetpatronen

Succesvol afvallen bij GOH

Herken jij jezelf als een emotie eter? Of heb je een stok achter de deur nodig? Wij geloven niet in een “one-size-fits-all” – aanpak. Wij bieden je een op maat gemaakt programma aan. Op deze manier creëer je bewustwording en krijg je inzichten om je leefstijl op een duurzame manier te ontwikkelen.

Welk programma past het beste bij je?

Wil je graag afvallen? Meld je vandaag nog aan voor een vrijblijvend intakegesprek!

Gratis introductie

Veelgestelde vragen

 • Hoeveel kilo kan ik kwijtraken?

  Let op! Trainen is belangrijk, maar zonder de juiste voeding kom je er niet. Het is makkelijker om een chocoladereep te laten staan dan 500 calorieën te verbranden!

  Met 3 keer per week trainen en het voedingsplan volgen kun je 0,5 tot 1 kg per week kwijtraken. Dit is een gezonde en verantwoorde manier om af te vallen.

   

 • Hoe stellen jullie een persoonlijk voedingsplan op?

  Op basis van een intakegesprek bij de diëtist en een eetdagboek dat je bijhoudt, stellen we een persoonlijk voedingsplan op. We houden rekening met jouw eetgedrag, voorkeuren en leefstijl en zorgen ervoor dat het plan bij je past en haalbaar is.

 • Wat houdt coaching in?

  Dit is een contactmoment met je diëtist, je personal coach en/of mental coach, afhankelijk van het pakket dat je afsluit. Een moment om stil te staan bij je resultaten, voortgang en vragen en je doelen voor ogen te houden.

  • Eenmalige intake diëtist
  • Diëtist vervolgconsulten: 2 x coaching van 20 minuten elke 2 weken.
  • Diëtist weegmomenten: 2 x per 4 weken (10 minuten per keer).
  • Mental coach: 3, 6 of 12 sessies van een uur
  • Personal coach: Wekelijks
 • Hoe vaak kan ik trainen?

  Samen fit:
  Afhankelijk van het pakket dat je afsluit kun je 2 tot 4 keer per week deelnemen aan de afvallen trainingen. De trainingen zijn gericht op het stimuleren van de vetverbranding, spierversterking en het ontwikkelen van je conditie.

  Je wordt begeleid door een personal trainer en traint in een kleine groep van maximaal 6-8 personen. Waarbij je genoeg aandacht krijgt om de oefeningen met de juiste techniek en houding uit te voeren.

   

 • Wat maakt ons programma uniek?
  • Wij hanteren een evidence based benadering van voeding. Onze voedingsadviezen zijn gebaseerd op wetenschappelijke feiten, niet op steeds wisselende trends.
  • Fit en gezond blijven betekent dat u uw levensstijl moet veranderen. Ons programma richt zich op gezondheid op de lange termijn. Inzicht krijgen in je eetpatroon en bewuste voedingskeuzes maken blijven belangrijk.
  • Het GOH afvallen programma is compleet en op maat gemaakt.

Wat anderen vinden

“Vier maanden geleden heb ik mij ingeschreven bij GOH. Inmiddels ben ik ruim 20 kg afgevallen, zit beter in mijn vel en voel ik me fitter! Door de persoonlijke aandacht van het GOH-team is de tijd voorbij gevlogen. Doordat de mensen van GOH het sporten en het voedingsplan aanpassen op jouw persoonlijke doel is het beter vol te houden dan de andere sportervaringen en talrijke diëten die ik in het verleden heb gevolgd. Ik heb er alle vertrouwen in dat het mij bij GOH gaat lukken om mijn streefgewicht te bereiken.”

- Annelies

Mijn abonnement op GOH is inmiddels afgelopen wegens mijn vertrek naar Amsterdam Oost, ik wil jullie allemaal heel hartelijk danken voor het sporten van het afgelopen half jaar. Niet overdreven: door jullie weet ik nu dat sporten in een fitnessruimte ook echt heel erg leuk kan zijn, en dat alle clichés waar zijn: ik voel me beter, fitter, sterker en hoe vaker je gaat hoe minder moeite het kost.  Dank voor jullie persoonlijke aandacht en positieve en vrolijke sfeer, ik voelde me erg welkom. lekkere muziek uit de speakers, leuke medesporters, goede begeleiding bij blessures!

- Claartje

“De laatste jaren lette ik weinig op mijn voeding en sportte ik helemaal niet. Hierdoor kwam ik geleidelijk heel veel kilo’s aan en voelde me totaal niet fit. Via Google kwam ik terecht bij GOH, omdat ik op zoek was naar kleinschalig en trainen. Ik voel me nu gezond en fit; Oktober 2018: 84 kg gewicht, 46,6% vet, 22,2% spier , 91 cm buikomvang, 28,7 bmi  – Mei 2019: 69 kg gewicht, 34,8% vet, 27,7% spier, 82 cm buikomvang, 23,6 bmi.” 

- Annet

Na 5 maanden lid te zijn geweest heb ik mijn lidmaatschap opgezegd omdat ik weer naar Afrika vertrek voor mijn werk. Doordat in de afgelopen maand plotseling bleek dat ik moest verhuizen, ben ik nauwelijks nog langs geweest. Vandaar dat ik niet persoonlijk langs ben geweest om jullie te bedanken. Ik wil jullie wel heel graag bedanken, vooral David, Amanda en het GOH diëtist team voor de geweldige trainingen en voedingsadviezen. Ik heb zoveel geleerd (en ik ben 10 kg afgevallen ). In de toekomst kom ik zeker terug in jullie prachtige nieuwe pand!

- Marianne

“I am currently 42, I Was getting injured constantly and gaining weight. Was not exercising enough. GOH helped me to shape up and get fit.  Felt stronger and avoided injuries when doing other types of physical activities.  Also, GOH helped me to improve my eating habits. I reduced my weight and fat and increased my muscle mass, improved my overall fitness level considerably.” 

- Fransisco

“I really love feeling fit and strong and GOH gives me something healthy to do. My condition is better and I am on the same weight I was 15 years ago. I can finally get up from the floor and climb the stairs in my house without a problem. GOH has an excellent team and have a strong positive influence!”

- Philip

“Ik heb weer lol in het sporten en ben nu echt gemotiveerd om 3x per week te gaan. De manier van lesgeven is echt super en ik ben blij met mijn strakker lichaam. De kleinschaligheid van de lessen, contact met verschillende mensen en de deskundigheid van de trainers maken GOH een aanrader!”

- Marije