Meal Prep Service

Tessa’s Meal Prep Service

GOH concept werkt samen met Tessa’s Meal Prep Service en we zijn jouw ophaalpunt voor jouw maaltijden. Wij maken lekkere en gezonde maaltijden die bedacht en gemaakt worden door nutritionisten, personal trainers en chefkoks. Wij werken met pre-orders om voedselverspilling tegen te gaan. Wij willen jou goed voorbereid en gezond de week door laten komen.

Heb jij geen zin of tijd om te plannen, boodschappen te doen of te koken? Tessa Meal Prep Service maakt graag jouw maaltijden klaar.

Elke twee weken een nieuw menu! Bekijk hier het menukaart: Tessa’s Meal Prep Service

 

Gezonde kookworkshops in Amsterdam-West

De locatie voor een culinaire activiteit met een groep vrienden of collega’s of in Amsterdam. In onze prachtige kookstudio in Amsterdam organiseert wij de meest uiteenlopende culinaire events voor groepen van 1 t/m 8 personen. Bij de GOH kitchen staat samen koken centraal. Onze kookstudio biedt plaats aan kleine groepen en waar door persoonlijke aandacht zorgt uiteindelijk voor een hoog leerrendement.

Ben je op zoek naar een workshop gezonde voeding? Dan ben je op de juiste plek. De ruimte is ideaal voor een korte kookcursus tijdens bedrijfsuitjes en teambuilding. Het koken aan de grote kookeilanden zorgt ervoor dat het koken met collega’s of vrienden een gezellige groepsactiviteit wordt.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op:

Meer informatie