Fysiotherapie in Amsterdam

Welkom bij Fysiopraktijk GOH concept. Een moderne, sfeervolle, uitgeruste fysio- en fitnesspraktijk in Amsterdam west. Moet je revalideren na een operatie of herstellen van een sportblessure? Heb je last van je nek of rug? Onze erkende fysiotherapeut stippelen de beste behandeling voor je uit, met oefeningen en begeleiding die het best bij jou passen voor een snel herstel. Wij staan klaar om iedereen te helpen, jong en oud!

Hoe werkt het?

Bij de intake vraagt de fysiotherapeut dan ook om aanwezige klachten, stoornissen, beperkingen en de ‘hulpvraag of wens’. Dit om de structuren te identificeren die kunnen zijn aangedaan als gevolg van een trauma, overbelasting, ziekte of operatie. Tevens bepaalt dit de stoornis en/of beperking tijdens bewegen of in het dagelijkse leven van jezelf tijdens werk, sport en sociaal leven. De ernst van de situatie moet juist worden ingeschat; is het een acuut beeld, een subacuut of chronisch patroon? Eventueel wordt in overleg nog aanvullende informatie opgevraagd bij (huis)arts.

Het behandelplan

Om weer naar het gewenste einddoel te komen (de hulpvraag), worden krachten en stress (stress is invloed op het lichaam en hoeft niet altijd ‘negatief’ te zijn) stapsgewijs toegevoerd. Dus als fysiotherapeut (oefentherapie, behandeltechnieken, opvolgen van tips en adviezen, ontspannen-relaxatie) en patiënt (huiswerk uitvoeren) beide hun werk dus goed doen en stapsgewijs alles doen wat moet en mag gebeuren, zou de functie en belastbaarheid weer moeten verbeteren om te kunnen voldoen aan de vraag van alledaags, werk en sport.

Directe toegankelijke fysiotherapie en kwaliteit

Het fysiotherapiepraktijk van GOH concept is direct toegankelijk. Dit betekent dat u zelf een afspraak kunt maken, zonder eerst met de huisarts/specialist te overleggen. Onze fysiotherapeut staat ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister van het KNGF. Kwaliteit is dus gewaarborgd.

Veel gestelde vragen

 • Wat kost uw behandeling?

  Wat fysiotherapie kost, hangt grotendeels af van de manier waarop u aanvullend bent verzekerd. Wij hebben voor 2019 contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars. Bent u aanvullend verzekerd voor fysiotherapie dan zullen wij uw behandeling rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar declareren. Voor een overzicht over fysiotherapie vergoedingen kunt u deze link gebruiken; aanvullende pakketten van zorgverzekeraars.

 • Wat houdt een behandeling in?

  Fysiopraktijk GOH concept maakt gebruik van verschillende fysiotherapeutische behandelmethoden. De behandelmethoden die worden ingezet zullen worden afgestemd op uw specifieke behoeften.

  • Trigger point
  • Mensendieck
  • Oefentherapie
  • Medical taping
  • Mobilisatie
  • Massage
 • Afspraak afzeggen of wijzigen?

  Wij verzoeken u vriendelijk uw afspraak minstens 24 uur van tevoren bij ons af te melden. Bij het niet nakomen of niet tijdig annuleren van uw afspraak brengen wij de kosten voor de behandeling bij u in rekening.

Hoe kunnen we je helpen?

Knieklachten?

Kniepijn is een aandoening die veel voorkomt, ongeacht leeftijd. Slijtage is vaak de oorzaak bij ouderen en bij jongeren is kniepijn vaak een gevolg van een verkeerde beweging. Onze fysiotherapeut kan je intensief begeleiden voor knieklachten zoals kruisbanden of meniscus, artrose, reuma en slijmbeursontsteking. Therapie is vooral gericht op spierkracht, gewrichtsmobiliteit en gewrichtsstabilisatie.

Rug- of nek pijn?

Rug-, nekpijn zijn veel voorkomende klachten die wij horen. Dit kan zijn door overbelast, werk gerelateerde klachten of een ongeluk zoals whiplash, nek- en rughernia, peesontsteking, slijmbeursontsteking of een stijve nek. De mogelijke behandelingen kunnen bestaan uit: mobilisatie, triggerpoint therapie, oefentherapie en inzicht van je houding- en. Je kunt hiervoor bij ons bij GOH concept terecht.

Schouderklachten?

De schouder is een zeer gecompliceerd gewricht. Juist door die grote flexibiliteit kan er veel misgaan. Vaak is het een combinatie van trauma, overbelasting of een peesproblemen. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van veel voorkomende diagnoses zoals RSI of KANS, frozen shoulder en slijmbeursontsteking. Therapie wordt veelal aangevuld met functionele training en mobilisatie.

Sportblessure?

Ben je (top)sporter en heb je last van een blessure? Bij fysiotherapiepraktijk GOH concept in Amsterdam-West helpen je graag. Na een grondige analyse van je klacht en de sport die je beoefent, stellen wij een persoonlijk behandel- en trainingsprogramma voor je op. Samen werken we keihard aan je revalidatie en terugkeer naar je oude sportniveau, en aan het voorkomen van blessures in de toekomst.

Direct een afspraak maken?

Investeer in jouw gezondheid

“Ben je niet verzekerd? Hieronder onze vaste tarieven”

Intake Fysiotherapie

 • Vaststelling diagnose
 • Behandeling

Vervolgconsult

Vervolgconsult €35

Fysio pakketten

3 vervolgconsulten €100

6 vervolgconsulten €185

Wat anderen vinden

“Ik ben naar GOH fysio gegaan voor mijn spanningshoofdpijn dat ontstaat vanwege nekklachten. Hans heeft mij uitgebreid onderzocht, hij neemt echt de tijd en is erg zorgvuldig. Daarnaast geeft hij zeer goed advies voor wat ik verder preventief kan doen om klachten te voorkomen.”

- Femke

“Ik begon zowaar plezier in het rennen te krijgen tot er langzaam een terugkerende zeurende pijn in mijn heup sloop. Ik had mijn hardloopschoenen al bijna aan de wilgen gehangen tot ik bij Hans terecht kwam. Met dagelijkse oefeningen ren ik weer vrolijk, pijnvrij rond.”

- Dieuwertje

“Ik heb een afspraak gemaakt vanwege knieklachten. In plaats van zich alleen te richten op het probleemgebied, werd er ook veel aandacht geschonken aan de oorzaak van het probleem. Doordat dat goed voor mij in kaart werd gebracht wist ik waar ik op moest letten tijdens de trainingen om zo andere blessures te voorkomen.”

- Zoë

“De fysiotherapeut van GOH heeft mij bijna een jaar geholpen bij een zware revalidatie van mijn arm, zelfs de artsen hadden niet kunnen denken dat we dit eind resultaat zouden boeken. GOH fysio heeft erg veel kennis en zet zich volledig voor een ieder in! Kortom een fantastische fysiotherapie praktijk!!”

- Irma

“The physiotherapists at GOH guided me very skillfully. In a few sessions my complaints were diminished. Very friendly team which I can really recommend!”

- Anne