Diëtist in Amsterdam

Je fit voelen, meer energie hebben, aan je gezondheid werken, afvallen of aankomen. Wat je doel ook is, bij GOH zijn we er om je te helpen. Met de juiste begeleiding van onze diëtisten ontwikkel je een gezond en duurzaam eetpatroon. Naast training en voeding is een balans tussen werk, ontspanning en nachtrust essentieel. We helpen je graag bij het (terug)vinden van jouw gezonde balans.

Hoe werkt het?

Wij hanteren een evidence based benadering van voeding. Onze voedingsadviezen zijn gebaseerd op wetenschappelijke feiten, niet op steeds wisselende trends. Tijdens je intake stelt de diëtist vragen over je gezondheid, eetgewoonten, leefpatroon en je doelen. Na deze intake ontvang je een persoonlijk voedingsschema dat bij jouw voorkeuren en leefstijl past.

Vervolgbehandeling

Iedere 2 weken kom je terug voor een vervolgconsult, hierbij wordt jouw voortgang bijgehouden en krijg je passende begeleiding, advies en coaching. Daarnaast is het mogelijk om iedere week voor een korte vervolgconsult te komen waarbij je voortgang kunt zien en/of samen met de diëtist doelen kunt stellen. Zo begeleiden we je stap voor stap naar jouw doel.

Directe toegankelijke diëtist en kwaliteit

Diëtist op GOH concept is direct toegankelijk. Dit betekent dat u zelf een afspraak kunt maken, zonder eerst met de huisarts/specialist te overleggen. Het diëtistpraktijk van GOH concept bestaat uit erkende diëtisten. Onze diëtisten staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Diëtisten. Kwaliteit is dus gewaarborgd.

Veel gestelde vragen

 • Wat kost uw behandeling?

  Diëtistenpraktijk GOH concept heeft een contract afgesloten met alle zorgverzekeraars. Vanuit de basisverzekering wordt dieetbegeleiding standaard vergoed voor 3 uur per jaar. Let hierbij wel op het eigen risico. Daarnaast wordt de diëtist ook vergoed vanuit een aantal aanvullende verzekeringen. Dit verschilt per verzekeraar. In het overzicht aanvullende pakketten van zorgverzekeraars kunt u nakijken of u in aanmerking komt voor vergoeding vanuit de aanvullende verzekering.

 • Wat houdt een Intakegesprek in?

  Dit is de eerste consult / Intake (40 minuten)

  Uitgebreide anamnese;

  • Dieetgeschiedenis, medische geschiedenis, psychische factoren, slaappatroon, stoelgang, stressniveau, lichamelijke activiteiten, huidig voedingspatroon ​en ​lifestyle​.

  Uitgebreide meting lichaamssamenstelling;

    • Lengte, gewicht, BMI, vetpercentage, vetvrije massa, orgaanvet en omvang​ van taille en heupen​​. 

  Evaluatie meetgegevens.

  Opstellen ​en bespreken van ​persoonlijke doelen en behandelplan.

  Persoonlijk voedingsschema per e-mail.

 • Wat houdt een vervolgconsult in?

  Vervolgconsult (20 minuten)/ Vervolgconsult kort (10 minuten)

  Uitgebreide meting lichaamssamenstelling;

   • Lengte, gewicht, BMI, vetpercentage, vetvrije massa, vochtpercentage​, orgaanvet en omvang​ van taille en heupen​​

  Evalueren voortgang;

   • Behaalde resultaten en beoogde doelen

   • Ervaringen, navolging voedingsadvies

  Indien nodig aanpassing voedingsadvies

  Coachen, motiveren en informatieverstrekking over gevraagde onderwerpen

 • Afspraak afzeggen of wijzigen?

  Wij verzoeken u vriendelijk uw afspraak minstens 24 uur van tevoren bij ons af te melden. Bij het niet nakomen of niet tijdig annuleren van uw afspraak brengen wij de kosten voor de behandeling bij u in rekening.

Hoe kunnen we je helpen?

Medische training
Voeding bij ziekten

Bepaalde ziektebeelden en aandoeningen vragen om een specifieke aanpak: help je gezondheid met voeding te herstellen. Wij kunnen je onder andere begeleiden bij diabetes, een verhoogd cholesterol, een voedselallergie of intolerantie, voeding bij hormonale veranderingen en huidklachten zoals acne, eczeem en psoriasis.

Afvallen met Personal training Amsterdam
Gewichtsbeheersing

Gezond afvallen betekent dus bewustwording van de aangeleerde (foute) eetpatronen die doorbroken moeten worden. Voeding is een van de belangrijkste elementen om fit te worden en te blijven. Met goede begeleiding kunnen wij jou helpen om aan te komen of af te vallen door het overbrengen van kennis op het gebied van gezonde voeding en energiebalans.

Optimale voeding

Een goed uitgebalanceerd voedingspatroon zorgt voor een stabiel gezond gewicht, een laag cholesterolgehalte en een gezond bloeddrukniveau. Tevens kan dit slaapproblemen, migraine en toxines en allergieën minimaliseren die het lichaam hinderen om optimaal te functioneren. Optimale voeding zorgt ervoor dat we meer uit ons leven kunnen halen!

Sportvoedingsadvies

Behalve wilskracht, motivatie en talent is ook voeding uitermate belangrijk om de sportprestatie te optimaliseren. Tevens kan GOH sportdiëtist jou helpen met bijvoorbeeld de voor en nadelen bepalen van supplementen, voedingsinname rondom intensief trainingen en wedstrijden, het herstel en de juiste voeding op rustdagen.

Direct een afspraak maken?

Investeer in jouw gezondheid

“Ben je niet verzekerd? Hieronder onze vaste tarieven”

Intake Diëtetiek

 • Analyseren intakeformulier en eetdagboek
 •  Intake diëtist
 • Persoonlijk voedingsschema

Vervolgconsult

 • Vervolgconsult €35
 • Vervolgconsult kort €15

Dietetiek Pakketten

3 vervolgconsulten €100

6 vervolgconsulten €180

3 vervolgconsulten kort €40

Wat anderen vinden

“Vier maanden geleden heb ik mij ingeschreven bij GOH. Inmiddels ben ik ruim 20 kg afgevallen, zit beter in mijn vel en voel ik me fitter! Door de persoonlijke aandacht van het GOH-team is de tijd voorbij gevlogen. Doordat de mensen van GOH het sporten en het voedingsplan aanpassen op jouw persoonlijke doel is het beter vol te houden dan de andere sportervaringen en talrijke diëten die ik in het verleden heb gevolgd. Ik heb er alle vertrouwen in dat het mij bij GOH gaat lukken om mijn streefgewicht te bereiken.”

- Annelies

“De diëtist heeft mij veel nieuwe kennis gegeven over goede voeding en wat voeding met je doet. Daarnaast is hij erg betrokken en hij legt verbanden tussen het dagelijks leven (zoals stress) en het dieet. Op die manier heb ik een persoonlijk dieet gekregen die goed werkt. Het voelt ook eigenlijk niet als een dieet maar als een nieuwe levensstijl!”

- Jessica

“Het GOH persoonlijke voedingsadvies was toegesneden op mijn onregelmatige eet- en leefpatroon. Daardoor kon ik de praktische tips meteen toepassen. Ik viel snel flink af en eet nu een stuk bewuster. Echt een verschil van dag en nacht, terwijl ik nooit het gevoel had iets te moeten opgeven. Integendeel. Kortom, ik ben een zeer tevreden cliënt.”

- Dante

“Na een zeer prettig eerste gesprek met de diëtist van GOH ben ik gestart met mijn voorgeschreven voedingsadvies. Deze gaan over meer dan mijn voedingsadvies maar bijvoorbeeld over de oorzaken waarom het soms misgaat met mijn voeding, hoe belangrijk plannen is.”

- Bianca