Fysiotherapie

Reken af met je lichamelijke klachten of blessures. Onze fysiotherapeuten bieden behandelingen voor alle leeftijden. Moet je revalideren na een operatie of herstellen van een sportblessure? Heb je last van je nek of rug? Blijf niet lopen met je klachten en maak kennis met onze kleinschalige en persoonlijke praktijk voor fysiotherapie. Onze erkende fysiotherapeuten stippelen de beste behandeling voor je uit, met oefeningen en begeleiding die het best bij jou passen voor een snel herstel.

Meer informatie

Diëtetiek

Je fit voelen, meer energie hebben, aan je gezondheid werken, afvallen of aankomen. Wat je doel ook is, bij GOH zijn we er om je te helpen. Met de juiste begeleiding van onze diëtisten ontwikkel je een gezond en duurzaam eetpatroon. Naar training en voeding is ook een balans tussen werk, ontspanning en nachtrust is essentieel. We helpen je graag bij het (terug)vinden van jouw gezonde balans.

Meer informatie

Mental coach

Waarschijnlijk ben je al vaak op dieet geweest en weet je wel wat je zou moeten eten. Maar het lukt gewoon niet. Al jaren ben je in strijd met jezelf en met eten. Het gevoel op rantsoen te moeten voelt als een straf, waardoor je je opstandig voelt en dan gaan alle remmen los. Herken jij je hierin? Ik ben Alexis salin. Een psycholoog en emotie-eten expert en ik wil zoveel mogelijk mensen helpen naar een gezond gewicht en een gezonde relatie met eten & hun lichaam.